HB Friesland koulusatulahuopa – koko FULL

58,95 

HB:n Friesland koulusatulahuopa, koko FULL

Out Of Stock

Kuvaus

HB Friesland koulusatulahuopa – koko FULL

Ylellinen anatominen koulusatulahuopa Frieslandin vaakunan ihanalla printillä. Tähän printtiin et kyllästy koskaan ja piristät tallikavereitasi kun ilmaannut paikalle tämä huopa satulasi alla.

Huovassa vuori, joka imee kosteutta erittäin hyvin.

Friisiläisille muitakin tuotteita valikoimissamme. Löydä kaikki friisi tuotteet TÄÄLTÄ

HB Friesland koulusatulahuopa – koko FULL sillä koskaan et voi olla liian söpö!

HB Ruitersport

Yli 15 vuoden ajan HB Ruitersport on toiminut hevos- ja lemmikkieläinkauppojen tavarantoimittajana Hollannissa sekä Saksassa ja nyt myös Suomessa.

Henry Bammens Ruitersportin tuotteet ovat korkealaatuisia hevos- ja lemmikkituotteita joissa hinta-laatusuhde on kohdillaan.

Valikoima HB:lla on todella laaja ja heiltä löytyy niin glitterä kuin muuten kimaltavia ja kauniita tuotteita jotka istuvat meidän valikoimiin todella hyvin. Myös extra leveät turparemmit sekä korkeakiiltoiset turparemmit ja glitter otsapannat kuuluvat HB:n tuotevalikoimiin.

Mikäli meillä ei jotakin väriä tai tuotetta löydy kotisivuiltamme niin kysy ihmeessä perään sillä kaikkea emme ole HB:n laajasta valikoimasta lisänneet kotisivuillemme mutta voimme tarvittaessa lisätä.

Löydät HB:n kaikki tuotteet TÄÄLTÄ

TUOTTEIDEN KOOT

Koot vastaavat aika hyvin normaali kokoja mutta esim hivutussuojien osalta etusiin kannattaa valita yhtä kokoa pienempi malli kuin takasiin ja suitsien osalta FULL koko saattaa olla liian napakka mikäli normaalisti olet tottunut käyttämään hevosellasi isoa FULL kokoa.

Jos epäröit jonkin tuotteen sopivuutta niin laita meille sähköpostia info@garage151.fi ja kysy tuotteiden tarkempia mittoja.