Halvarssons Vimo Lady ajotakki

649,00 

Naisten erittäin hyvin vettä hylkivä ajotakki irroitettavalla lämpövuorella.

Kuvaus

Halvarssons Vimo Lady ajotakki.

Pehmeäpintainen mukavaan matkantekoon suunniteltu ja erityisen hyvin vettä hylkivä naisten ajotakki irroitettavalla lämpövuorella.

Takin sisällä tasku selkäsuojalle (myydään erikseen). Takissa on HI-ART vahvistetut hartiat ja kyynerpäät. Vyötäröllä vetoketju ajohousuihin yhdistämistä varten.

Kokotaulukko TÄÄLTÄ

Toimitusaika on varastotilanteesta riippuen yleensä parista arkipäivästä kolmeen viikkoon.

Halvarssons

Halvarssons historia

Halvarssons on perustettu Ruotsin Malung:n pikkukaupungissa. 40-luvun puolesta välistä lähtien täällä on valmistettu skandinavian parhaita mp ajovarusteita. Halvarssonin ohella Malung:ssa on myös heidän sisar-brändi, Lindstrands.

Halvarssons mp ajovarusteet ovat tunnettuja huippuluokan laadusta ja panostamisesta käyttäjien turvallisuuteen sekä mp ajovarusteiden käyttömukavuuteen. Halvarssons tekeekin jatkuvaa tuotekehitystä nahkaisten mp ajoasujen ja tekstiiliten mp ajoasujen parissa käyttämällä parhaita materiaaleja. Mottona heillä onkin ”SCANDINAVIAN PREMIUM”.

Vuonna 2019 suomalainen Duell Bike Center osti Lindstrands -brändin ja toiminnan. Menestyksekkään mp ajovarusteiden myynnin etenemisen johdosta Ruotsiin oli jo aikaisemmin mahdollista avata tilat mp ajovarusteiden varastointia ja tehokasta logistiikkaa varten. Toiminta täällä toimii SDBC Motor Ab-nimellä (Sweden Duell Bike Center).

Materiaalit

Olkoon kyseessä nahkainen tai tekstiilinen mp ajovaruste niin materiaali valikoidaan aina tarkoin kehitystyön yhteydessä. Tavoitteena on aina valmistaa mp ajovaruste, joka tuottaa käyttäjälleen turvallisen ja miellyttävän käyttökokemuksen. Mukavat ja toimivat ajovarusteet pitävät kuljettajan virkeänä ja valppaana pitkänkin ajopäivän aikana. Tarkasti ja oikein valitut materiaalit ovatkin avainasemassa kun valmistetaan laadukkaita mp ajovarusteita vaativiin ja vaihteleviin olosuhteisiin.

Duell

Duell on yksi maailman johtavista jakelijoista moottoriurheilun jälkimarkkinoilla Pohjoismaissa. Toiminta kasvaa kovaa vauhtia myös muualla Euroopassa. Duellin valikoimasta löytyy mp ajovarusteita, mp ajosaappaita ja -kenkiä sekä varaosia kuin myös renkaita. Mp ajovarusteita valikoimasta löytyy onroad ja offroad puolille.  Mp ajovarusteiden ja mp tarvikkeiden lisäksi heiltä löytyy valikoimasta ATV, moottorikelkka, veneily ja vaatteita usealta eri tuotemerkiltä.

Duell:n tavoitteena on toimia maailman tunnetuimpien ja laadukkaiden moottoriurheilubrändien jakelija kilpailuukykyisillä hinnoilla ja täsmällisillä toimituksilla. Kokonaisuudessaan valikoimasta löytyykin yli 290 brändä ja noin 150 000 tuotenimikettä.

Nyt tämä valikoima on myös sinun ulottuvillasi Garage 151 Oy:n kautta. Jos tarvitset jotain, mitä kaupassamme ei ole niin voit tutustua Duell:n valikoimaan linkkien kautta. Kerro meille mitä tarvitset niin annamme sinulle kilpailukykyisen hinnan ko. tuotteesta.

Lisätiedot

Koko

36, 38, 40, 42, 44, 46, 48, 50

Väri

Black, Black-grey