Furygan Over pant ajohousut

135,00 

Vedenpitävät ja suojatut kuorihousut esim. työmatkoille

Kuvaus

Furygan Over pant ajohousut. Suojatut kuorihousut esim. työmatkoille. Vedenpitävä, helposti puettavat housut arkihousujen päälle. Pukemista nopeuttaa ja helpottaa koko lahkeen mittaiset vetoketjut.

Lonkissa ja polvissa D30-suojat. Polvisuojien korkeudensäätö (kolme vaihtoehtoa).

Kokotaulukko TÄÄLTÄ

Toimitusaika on varastotilanteesta riippuen yleensä parista arkipäivästä kolmeen viikkoon.

Furygan

Furygan on ranskalainen moottoripyörävarusteiden valmistaja. Yritys on perustettu vuonna 1969, jolloin Furyganin toiminta alkoi hansikkaiden valmistuksesta eri lajeihin. Toiminta laajeni hyvin nopeasti mp ajovarusteiden valmistukseen ja Furyganin tuotemerkki tuli tunnetuksi kilparadoilla ajovarusteiden toimittajana. Kilparatojen kautta Furyganin mp ajovarusteiden kysyntä ja valmistus laajeni nopeasti myös kuluttajien mp ajovarusteiden valmistukseen. Furyganin mp ajovarusteita löytyykin tällä hetkellä myynnissä 43:ssa eri maassa ja nyt myös meidän kautta Suomessa.

Kilpailutoiminta

Tänä päivänä Furygan on edelleen vahvasti mukana moottoripyöräilyn eri kilpasarjoissa mp ajovarustetoimittajana. Tunnetuin kuljettaja on tällä hetkellä Moto GP-luokan Johan Zarco (#5) Ducatin Pramac-tallista. Furyganin mp ajovarusteita käyttäviä kuljettajia on mukana myös SuperBike-luokassa, Moto GP2 ja Moto GP3-luokissa sekä Paris-Dakar kilpailussa.

Motion Lab

Tuotteiden jatkuva kehitys ja materiaalien tarkka valinta tuo moottoripyöräilijöille käytettävyydeltään ja turvallisuudeltaan tarjolle loistavat mp ajovarusteet. Furygan kehittää tuotteitaan omalla tehtaallaan Nimés:ssä, Ranskassa. Tehtaalla toimii heidän R&D-yksikkö, Motion Lab, joka vastaa materiaalien ja mp ajovarusteiden teknologisesta kehityksestä. Tähän mennessä Motion Lab on kehittänyt mp ajovarusteisiin mm. ihoa suojaavan sisäpinnan ja lämpövuorien alumiinivuorauksen. Lisää innovaatiota on myös tulossa!

Innovaatioiden ohella Furygan Motion Lab kehittää mp ajovarusteiden turvallisuutta. Kehitystyöllä pyritään varmistamaan, että Furyganin mp ajovarusteiden kulutuskestävyys, repeäminen ja ergonomia on huippuluokkaa. Kaikki tuotteet myös testataan, jotta ne täyttävät niille asetetut vaatimukset ja tietenkin vaadittavat CE-standardit.

Nahkamateriaalit

Furyganin mp ajovarusteiden nahka- ja tekstiilimateriaalit valitaan tarkoin, jotta kuluttajien ja kilpakuljettajien korkeat vaatimustasot pystytään täyttämään. Nahkamateriaalit valikoidaan tarkasti Etelä-Amerikasta ja ne tarkastetaan milli kerrallaan ennen käyttöönottoa. Ennen mp ajovarusteissa käyttöönottoa nahkamateriaaleista tarkastetaan mm. Ph-arvo ja värjäyksen pysyvyys hikoilussa tai nahan kastuessa. Furyganin nahkaisissa mp ajovarusteissa käytetään samaa nahkamateriaali kuin kilpakuljettajien ajopuvuissa.

Tekstiilit

Tekstiilimateriaaleissa on yhtä tarkat vaatimukset kuin nahkaisissa mp ajovarusteissa. Strech-materiaalit takaavat hyvän istuvuuden ja tuo käyttömukavuutta. Materiaaleissa huomioidaan ajoviiman vaikutukset ja ne pyritään minimoimaan oikeilla valinnoilla, jotta Furyganin mp ajovarusteet ovat hyvin istuvia, suojaavat ajoviimaltalta, eivätkä ”lepata” ajossa.

 

Lisätiedot

Koko

2XL, 3XL, L, M, S, XL

Väri

Black