Sale!

FinEquus kolmipalakuolain – Multicolor

Original price was: 39,95 €.Current price is: 27,95 €.

FinEquus kolmipalakuolain – Multicolor

Kuvaus

FinEquus kolmipalakuolain – Multicolor

Uusi, suomalainen hevostarvikkeiden valmistaja FinEquus.

FinEquus klomipalakuolain oliivirenkaalla jottei suupielen herkkä iho jää kuolainrenkaan väliin nipistämään.

Paksu, ovaalinmuotoinen keskipala ja ihana erikoinen multi värjäys joka on tehty plsmatekniikalla joten kuolaimesta ei irtoa haitaillisia aineita hevosen suuhun.

Toimitusaika 1-5 arkipäivää

FinEquus?

FinEquus on aikaansaannosta siitä kun hevosharratus on lähtenyt ihan lapasesta.

Ensin tuli perheeseen hevonen, sitten tuli tarve hankkia loimia. Sitten kun loimet oli hankittu niin ei mennytkään kauaa kun oli omat ja kavereiden loimet sekaisin kun kaikilla oli se musta, harmaa ja tummansininen loimi siellä satulahuoneessa kuivumassa, rikkaammilla hevosten omistajilla oli sitten sellanen hieno ruudullinen loimi. Siitä lähti kytemään ajatus värikkäämmistä loimista. Useamman vuoden ajan värikkäitä loimia metsästettiin netistä ja tilattiin ulkomailta ja voisi sanoa että meidän tuntemus eri valmistajien loimista on aika hyvä.

Vuonna 2022 sitten päätimme perustaa nettikaupan joka olisi erikoistunut näihin markkinoiden erilaisiin tuotteisiin ja tästä ei sitten enää kauaa mennytkään kun uskalsimme alkaa ajatella että josko sitä sen oman tuotemerkin nyt kuitenkin perustaisi. Miksi tuoda kallilla toisten suunnitelemia tuotteita Suomeen kun ajatuksia kuoseista ja toimivista tuotteista on omastakin takaa vaikka kuinka paljon.

Ja tässä sitä nyt ollaan. FinEquus on olemassa ja Watti loimi oli meidän ensimmäinen tuote.

Ideoita?

Oletko haaveillut jo pidempään jostakin tietyn värisestä loimesta, satulahuovasta tai vaikka riimusta tai pyöritellyt ideaa hauskasta kuosista? Tai löytyykö hevostarvikkeista aina joku ominaisuus jonka takia on vaikea löytää sitä parasta tuotetta omalle hevoselle?

Meille saa (ja on toivottavaakin) esittää toiveita ja ideoita uusista kuoseista, väreistä tai materiaaleista. Me olemme täällä sähköpostin päässä ja ei tarvitse osata englantia jotta meille voi toiveitaan esittää. Laita meille sähköpostia osoitteeseen info@garage151.fi niin kehitetään yhdessä Suomen hevostarvike valikoimaa!

Lisätiedot

Koko

11,5, 12,5, 13,5, 14,5