FinEquus Baucher nivelkuolain – Gold

43,50 

FinEquus Baucher nivelkuolain – Gold

Kuvaus

FinEquus Baucher nivelkuolain – Gold

Uusi, suomalainen hevostarvikkeiden valmistaja FinEquus.

FinEquus Baucher kuolain nyt kauniina kultaisena, paksuus 12mm. Sinulle joka haluat erottua joukosta!

Baucher kuolain on erityisesti nuorille hevosille toimiva kuolain kun poskiremmi tulee kiinni omaan renkaaseen jolloin kuolain pysyy oikeassa asennossa eikä kuolain pääse kääntymään alaspäin hevosen suussa. Lisäksi kuolain antaa tukea kääntävää ohjasotetta käytettäessä, mikä on etenkin nuorelle hevoselle selkeää.

Huomioithan jotta kuolain toimisi oikealla tavalla sen tulee olla oikean kokoinen hevosesi suuhun. Ei liian leveä eikä liian kapea. Mikäli olet epävarma siitä minkä kokoinen kuolain olisi hevosellesi hyvä, pyydä ammattilainen sovittamaan kuolainta hevosesi suuhun.

Toimitusaika 1-5 arkipäivää varastossa olevilla tuotteilla. 

FinEquus?

FinEquus on aikaansaannosta siitä kun hevosharratus on lähtenyt ihan lapasesta.

Ensin tuli perheeseen hevonen, sitten tuli tarve hankkia loimia. Sitten kun loimet oli hankittu niin ei mennytkään kauaa kun oli omat ja kavereiden loimet sekaisin kun kaikilla oli se musta, harmaa ja tummansininen loimi siellä satulahuoneessa kuivumassa, rikkaammilla hevosten omistajilla oli sitten sellanen hieno ruudullinen loimi. Siitä lähti kytemään ajatus värikkäämmistä loimista. Useamman vuoden ajan värikkäitä loimia metsästettiin netistä ja tilattiin ulkomailta ja voisi sanoa että meidän tuntemus eri valmistajien loimista on aika hyvä.

Vuonna 2022 sitten päätimme perustaa nettikaupan joka olisi erikoistunut näihin markkinoiden erilaisiin tuotteisiin ja tästä ei sitten enää kauaa mennytkään kun uskalsimme alkaa ajatella että josko sitä sen oman tuotemerkin nyt kuitenkin perustaisi. Miksi tuoda kallilla toisten suunnitelemia tuotteita Suomeen kun ajatuksia kuoseista ja toimivista tuotteista on omastakin takaa vaikka kuinka paljon.

Ja tässä sitä nyt ollaan. FinEquus on olemassa ja Watti loimi oli meidän ensimmäinen tuote.

Ideoita?

Oletko haaveillut jo pidempään jostakin tietyn värisestä loimesta, satulahuovasta tai vaikka riimusta tai pyöritellyt ideaa hauskasta kuosista? Tai löytyykö hevostarvikkeista aina joku ominaisuus jonka takia on vaikea löytää sitä parasta tuotetta omalle hevoselle?

Meille saa (ja on toivottavaakin) esittää toiveita ja ideoita uusista kuoseista, väreistä tai materiaaleista. Me olemme täällä sähköpostin päässä ja ei tarvitse osata englantia jotta meille voi toiveitaan esittää. Laita meille sähköpostia osoitteeseen info@garage151.fi niin kehitetään yhdessä Suomen hevostarvike valikoimaa!

Lisätiedot

Koko

11,5, 12,5, 13,5, 14,5