FinEquus alumiiniset jalustimet – Purple/Pink

68,20 

FinEquus alumiiniset jalustimet – Purple/Pink

Toimitusaika 2-21 arkipäivää

Kuvaus

FinEquus alumiiniset jalustimet – Purple/Pink

Nämä herkullisen väriset alumiiniset jalustimet on sinulle joka kaipaat hieman iloa ja väriä elämään ja haluat näkyä!

Jalustimen leveys, 12,5cm

Eikö tämä väri olekaan se mitä etsit?

Ei huolta! Jalustimia pystymme tilaamaan monissa eri väreissä.

Myös koristekivet saamme erivärisinä.

Koristekiviä löytyy seuraavissa väreissä: kirkas, musta, violetti, punainen, turkoosi, ruskea, vihreä, vaaleansininen, ruusukulta, tummanvihreä, sininen, limenvihreä, vaaleanpunainen.

Mikäli sinulla on siis mielessä joku ihana väriyhdistelmä niin laita meille viestiä, info@garage151.fi, niin katsotaan josko saamme sinun toiveidesi mukaiset jalustimet valikoimiimme!

FinEquus?

FinEquus on aikaansaannosta siitä kun hevosharratus on lähtenyt ihan lapasesta.

Ensin tuli perheeseen hevonen, sitten tuli tarve hankkia loimia. Sitten kun loimet oli hankittu niin ei mennytkään kauaa kun oli omat ja kavereiden loimet sekaisin kun kaikilla oli se musta, harmaa ja tummansininen loimi siellä satulahuoneessa kuivumassa, rikkaammilla hevosten omistajilla oli sitten sellanen hieno ruudullinen loimi. Siitä lähti kytemään ajatus värikkäämmistä loimista. Useamman vuoden ajan värikkäitä loimia metsästettiin netistä ja tilattiin ulkomailta ja voisi sanoa että meidän tuntemus eri valmistajien loimista on aika hyvä.

Vuonna 2022 sitten päätimme perustaa nettikaupan joka olisi erikoistunut näihin markkinoiden erilaisiin tuotteisiin ja tästä ei sitten enää kauaa mennytkään kun uskalsimme alkaa ajatella että josko sitä sen oman tuotemerkin nyt kuitenkin perustaisi. Miksi tuoda kallilla toisten suunnitelemia loimia Suomeen kun ajatuksia kuoseista ja toimivista loimista on omastakin takaa vaikka kuinka paljon.

Ja tässä sitä nyt ollaan. FinEquus on olemassa ja Watti sadeloimi oli meidän ensimmäinen tuote.

Pyrimme tuotteissamme kiinnittämään huomiota yksityiskohtiin ja haluamme tarjota asiakkaillemme erikoisen näköisiä tuotteita mutta emme silti ole valmiita tinkimään laadusta. Usein näistä erikoisista väreistä ja kuosteista joutuu maksamaan hieman enemmän ja sen takia usein laadusta sitten ollaan valmiita tinkimään jotta pystytään kilpailemaan alhaisemmalla hinnalla markkinoilla. Me päätimme että emme tähän hinta kilpailuun halua lähteä vaan mieluummin teemme oman näköisiä uniikkeja tuotteita, laatua unohtamatta.

 

 

Lisätiedot

Väri

Black, Blue, Red, Silver