Sale!

Equestroom estesatulahuopa – Baby Blue – PONY

35,95 

Equestroom estesatulahuopa – Baby Blue – FULL

Toimitusaika 2-21 arkipäivää

Continue Shopping Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Equestroom estesatulahuopa – Baby Blue – FULL

Equestroomin tuotteet ovat poistumassa valikoimastamme mutta tässä vielä viimeisiä ihanan kimaltavia tuotteita heidän valikoimistaan.

Baby Blue on yksi suosituimpia tämän tuotemerkin kimaltelevia värejä!

Vaalea ja unenomainen Baby Blue näyttää upealta minkä tahansa hevosen päällä! 

Erittäin vahvasti valossa kimalteleva huopa jolla keräät varmasti kaikkien huomion!

Tilaa nyt omasi vielä kun se on mahdollista.

Equestroomin Euroopan varastoa ollaan sulkemassa ja tämän jälkeen näitä tuotteita ei enää myydä kuin Yhdysvalloista käsin jolloin toimitusajat pitenee ja tullimaksut tulee mukaan kuvioihin.

Tarkemmat mitat tuotteille löydät TÄÄLTÄ

Toimitusaika n. 2 – 10 arkipäivää riippuen varasto tilanteestamme.

Equestroom

Kirjoitan teille jokaiselle harrastajalle ilmaistakseni todellisen arvostukseni siitä, kuinka rohkea olet valitessasi hevosurheilun.

Mielestäni tämä on yksi haastavimmista, jännittävimmistä ja samalla palkitsevimmista urheilulajeista maailmassa. Tapa, jolla olemme yhteydessä hevosihimme, tapa, jolla opimme tuntemaan ne, työskentelemään heidän psykologiansa ja mielialansa kanssa, on todella ainutlaatuinen.

Kokeilin ratsastusta ensimmäisen kerran 6-vuotiaana, kiitos vanhemmilleni, jotka veivät minut kerran tallille. Ja rakastuin hevosiin. Muistan viettäneeni päiviä tallilla, hoitamassa poneja, auttamassa valmentajaani. Välillä se oli haastavaa. Putosin kyydistä, mutta nousin jatkuvasti takaisin hevosen selkään. Luulen, että ratsastus auttoi minua tulemaan sellaiseksi kuin olen nyt.

Päätin luoda Equestroomin, koska muistan sen tunteen, kun voitin paikallisen esteratsastuskilpailun ja sain palkinnoksi ensimmäisen ponikokoisen vaaleanpunaisen satulahuopani. Muistan sen ilon, jonka se toi minulle, kun laitoin ensimmäisen kerran vastikään voittamani satulahuovan harmaalle ponilleni nimeltä “Butterfly”.

Missiomme Equestroomilla on luoda tämä sama ilo asiakkaillemme. Se hetki, kun avaat paketin ja näet hevosellesi uuden värikkään, kimaltelevan satulahuovan. Teemme kovasti töitä, jotta voit jakaa ne ilon hetken kanssamme.

Yrityksemme on naisten perustama ja voimme ylpeänä todeta, että tälläkin hetkellä yrityksemme on 100% naisjohtoinen!

Tavoitteenamme on jatkaa ja tuoda jatkuvasti ainutlaatuisia ja uusia tuotteita talliisi.

Jaetaan yhdessä hevosurheilun iloa!

Lisätiedot

Koko

Pony, Cob, Full

Malli

Este, Koulu