Bling Your Horse – Sparkle Rose Gold bootsit – koko FULL

29,95 

Bling Your Horse – Sparkle Rose Gold bootsit – koko FULL

Toimitusaika 2-21 arkipäivää

Kuvaus

Bling Your Horse – Sparkle Rose Gold bootsit – koko FULL

Sparkle Rose Gold -väriset bootsit.

Estä hevostasi vahingoittamasta itseään polkemalla etujalkojen kantoja auki takajaloillaan.

Pehmeällä lampaankarva jäljitelmällä reunustetut kimaltatavat bootsit.

Helposti pestävä neopreeni vuori ja ihana kestävä kimalle pinta.

Myydään pareittain.

Tuotteiden koot löydät TÄÄLTÄ

Ruusukulta, värin merkitys:

Oletko hankkimassa ruusukultaista kimaltelevaa tuotetta? Olemme selvittäneet sinulle, mitä tämä ruusukullan väri tarkoittaa!

Ruusukulta on ollut käytössä paljon pidempään kello- ja koruteollisuudessa, koska se huokuu ylellisyyttä ja näyttää tyylikkäältä. Pantone Institute on jopa nimennyt värin vuoden 2016 väriksi.

Bling Your Horsen tarina:

Emily van Wakeren, Bling-asiantuntija ja Bling Your Horsen omistaja aloitti Bling Your Horse yrityksen vuonna 2018, harrastuksena. Emilyn suosikkivärinä ja kuosina ovat olleet Glitter & Bling aina.

Vuonna 2008 hän osti ensimmäisen oman hevosensa,  nimeltä “Emiel”. Siitä lähtien Emily on keksinyt tapoja täydentää sekä omia että hevosensa varusteita jollakin erikoisella. Emilyn motto onkin aina ollut “jos et pysty lumoamaan heitä huippuosaamisella, sokeuta heidät blingillä”.

Ja Emielin kanssa hän on kuulemma turvautunut tähän ajatusmaailmaan usein, sillä tuntuu että hevonen näkee aina kisakenttien lohikäärmeet paljon ennen ratsastajaa. Silloin on hyvä, että tuomariston huomiota pystyy häiritsemään kimaltavilla tuotteilla ja ehkä juuri oikeassa kohtaa aurinko ja kimaltava huopa tai otsapanta häikäisee tuomaristoa sen verran että ihan kaikki virheet kentällä ei tule nähdyksi.

Toivottavasti nautit bling-tuotteiden valinnasta yhtä paljon kuin me!

Löydät valmistajan sivut ja heidän kaikki tuotteet TÄÄLTÄ

Mikäli löysit sivuilta jotain mitä meillä ei valikoimissa juuri nyt ole niin laita meille viestiä niin lisätään toivomasi tuotteet valikoimiimme. Meidän valikoimiin pääset TÄÄLTÄ

Toimitusaika on varastotilanteesta riippuen yleensä parista arkipäivästä neljään viikkoon.

 

Lisätiedot

Koko

Mini, Shet, Pony, Cob, Full, XFull