Bling Your Horse – Sparkle Pink bootsit – koko XFULL

29,95 

Bling Your Horse – Sparkle Pink bootsit

Monta eri koko vaihtoehtoa.

Out Of Stock

Kuvaus

Bling Your Horse – Sparkle Pink bootsit

Sparkle-kokoelmamme bootsit kimaltelevat kaikkialla, ja niissä on synteettisestä lampaannahasta valmistettu pehmeä reunus, jota tuskin voi erottaa aidosta lampaannahasta. Tämä lampaille sopiva versio on erittäin pehmeä, kevyt, hengittävä ja erittäin vähän huoltoa vaativa.

Bootsien pinta materiaali on erittäin kestävää ja kimalteet eivät putoa pois.

Bootsit on vuorattu 5 mm:n neopreenillä erinomaisen iskunvaimennuksen takaamiseksi, ja niissä on turvallinen tarrakiinnitys läpällä.

Tuotteen ominaisuudet

• Bootsit kimaltelee kauttaaltaan

• Kevyt synteettinen nahkareunus (100 % polyesteriä)

• 5 mm paksu iskuja vaimentava vuori

• Turvallinen tarrakiinnitys

 • Saatavana useissa väreissä ja täydellinen yhdistettäväksi muiden Sparkle-kokoelman tuotteiden kanssa

Myydään pareittain.

Tuotteiden koot löydät TÄÄLTÄ

Bling Your Horsen tarina:

Emily van Wakeren, Bling-asiantuntija ja Bling Your Horsen omistaja aloitti Bling Your Horse yrityksen vuonna 2018, harrastuksena. Emilyn suosikkivärinä ja kuosina ovat olleet Glitter & Bling aina.

Vuonna 2008 hän osti ensimmäisen oman hevosensa,  nimeltä “Emiel”. Siitä lähtien Emily on keksinyt tapoja täydentää sekä omia että hevosensa varusteita jollakin erikoisella. Emilyn motto onkin aina ollut “jos et pysty lumoamaan heitä huippuosaamisella, sokeuta heidät blingillä”.

Ja Emielin kanssa hän on kuulemma turvautunut tähän ajatusmaailmaan usein, sillä tuntuu että hevonen näkee aina kisakenttien lohikäärmeet paljon ennen ratsastajaa. Silloin on hyvä, että tuomariston huomiota pystyy häiritsemään kimaltavilla tuotteilla ja ehkä juuri oikeassa kohtaa aurinko ja kimaltava huopa tai otsapanta häikäisee tuomaristoa sen verran että ihan kaikki virheet kentällä ei tule nähdyksi.

Toivottavasti nautit bling-tuotteiden valinnasta yhtä paljon kuin me!

Löydät valmistajan sivut ja heidän kaikki tuotteet TÄÄLTÄ

Mikäli löysit sivuilta jotain mitä meillä ei valikoimissa juuri nyt ole niin laita meille viestiä niin lisätään toivomasi tuotteet valikoimiimme. Meidän valikoimiin pääset TÄÄLTÄ

Toimitusaika on varastotilanteesta riippuen yleensä parista arkipäivästä kolmeen viikkoon.

Lisätiedot

Koko

Mini, Shet, Pony, Cob, Full, XFull