Bling Your Horse koulusatulahuopa Classy White – Rose Gold

Bling Your Horse koulusatulahuopa Classy White – Rose Gold

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Kuvaus

Bling Your Horse koulusatulahuopa Classy White – Rose Gold

Tarpeeksi hillitty jos et halua vetää ihan överiksi mutta silti siinä on sitä jotain jotta erotutte joukosta ja ilahdutatte kanssaihmisiä.

Huovan tärkeimmät ominaisuudet:

– Erinomainen glitterkangas, josta glitterit eivät irtoile 

– Voidaan pestä käsinpesuohjelmalla pesukoneessa, ja huopa näyttää taas ihan uudelta!

– Imee hikeä nopeasti

– Hyvä istuvuus paineen välttämiseksi

Bling Your Horse koulusatulahuopa, Rose Gold:

Tässä kimaltelevassa satulahuovassa on paksu pehmeä täyte ja se on vinosti tikattu. Istuvuus on täydellinen välttämään painetta selässä ja säässä.

Huovalla on hillitty ja ylellin ilme kimaltelevan reunuksen ja hopeanväristen nyörien ympäröimän kristallikivillä koristellun nauhan ansiosta. Ja tietysti tämän huovan ihanaa glitteri ominaisuutta ei todellakaan voi jättää mainitsematta, se luo huopaan sitä jotain mutta ei liikaa. Tulet varmasti huomatuksi, kun sinulla on tämä kaunis huopa satulasi alla!

Glitteri kangas:

Huovan glitteri koristelu on valmistettu erinomaisesta glitterkankaasta josta kimalle ei irtoa heti ensimmäisessä pesussa. Tietenkin myös ulkonäkö on tärkeä ja tämä huopa kimaltelee auringossa ihanasti! Glitterit on liitetty kankaaseen siten, että ne eivät pääse putoamaan. Päällisen voi pestä myös pesukoneessa. Valmistajan ohje on että huovan voi pestä 30°C asteessa mutta me suosittelemme käyttämään käsinpesuohjelmaa jotta saat huopasi säilymään uudenveroisena mahdollisimman pitkään.

Ruusukulta, värin merkitys:

Oletko hankkimassa ruusukultaista kimaltelevaa huopaa? Olemme selvittäneet sinulle, mitä tämä ruusukullan väri tarkoittaa!

Ruusukulta on ollut käytössä paljon pidempään kello- ja koruteollisuudessa, koska se huokuu ylellisyyttä ja näyttää tyylikkäältä. Pantone Institute on jopa nimennyt värin vuoden 2016 väriksi.

Bling Your Horsen tarina:

Emily van Wakeren, Bling-asiantuntija ja Bling Your Horsen omistaja aloitti Bling Your Horse yrityksen vuonna 2018, harrastuksena. Emilyn suosikkivärinä ja kuosina ovat olleet Glitter & Bling aina.

Vuonna 2008 hän osti ensimmäisen oman hevosensa,  nimeltä “Emiel”. Siitä lähtien Emily on keksinyt tapoja täydentää sekä omia että hevosensa varusteita jollakin erikoisella. Emilyn motto onkin aina ollut “jos et pysty lumoamaan heitä huippuosaamisella, sokeuta heidät blingillä”.

Ja Emielin kanssa hän on kuulemma turvautunut tähän ajatusmaailmaan usein, sillä tuntuu että hevonen näkee aina kisakenttien lohikäärmeet paljon ennen ratsastajaa. Silloin on hyvä, että tuomariston huomiota pystyy häiritsemään kimaltavilla tuotteilla ja ehkä juuri oikeassa kohtaa aurinko ja kimaltava huopa tai otsapanta häikäisee tuomaristoa sen verran että ihan kaikki virheet kentällä ei tule nähdyksi.

Toivottavasti nautit bling-tuotteiden valinnasta yhtä paljon kuin me!

Löydät valmistajan sivut ja heidän kaikki tuotteet TÄÄLTÄ

Mikäli löysit sivuilta jotain mitä meillä ei valikoimissa juuri nyt ole niin laita meille viestiä niin lisätään toivomasi tuotteet valikoimiimme. Meidän valikoimiin pääset TÄÄLTÄ

Toimitusaika on varastotilanteesta riippuen yleensä parista arkipäivästä kolmeen viikkoon.

Lisätiedot

Koko

Pony, Cob, Full

Malli

Koulu