Bling Your Horse hivutussuojat – Sparkle Silver – koko FULL

47,95 

Bling Your Horse hivutussuojat – Sparkle Silver – koko FULL

Toimitusaika 2-21 arkipäivää

Kuvaus

Bling Your Horse hivutussuojat – Sparkle Silver – koko FULL

Sparkle Silver väriset hivutussuojat.

Tyylikkäät hopeiset suojat täynnä kimallusta!.

Suojissa pehmeä tekoturkis vuori joka takaa ettei jalat lämpene treenin aikana liikaa.  Joustavan tarrakiinnityksen ansiosta suojien istuvuus on hyvä.

Sopivat sekä etu- että takajalkoihin.

Suojat myydään pareittain.

Tuotteiden koot löydät TÄÄLTÄ

Bling Your Horsen tarina:

Emily van Wakeren, Bling-asiantuntija ja Bling Your Horsen omistaja aloitti Bling Your Horse yrityksen vuonna 2018, harrastuksena. Emilyn suosikkivärinä ja kuosina ovat olleet Glitter & Bling aina.

Vuonna 2008 hän osti ensimmäisen oman hevosensa,  nimeltä “Emiel”. Siitä lähtien Emily on keksinyt tapoja täydentää sekä omia että hevosensa varusteita jollakin erikoisella. Emilyn motto onkin aina ollut “jos et pysty lumoamaan heitä huippuosaamisella, sokeuta heidät blingillä”.

Ja Emielin kanssa hän on kuulemma turvautunut tähän ajatusmaailmaan usein, sillä tuntuu että hevonen näkee aina kisakenttien lohikäärmeet paljon ennen ratsastajaa. Silloin on hyvä, että tuomariston huomiota pystyy häiritsemään kimaltavilla tuotteilla ja ehkä juuri oikeassa kohtaa aurinko ja kimaltava huopa tai otsapanta häikäisee tuomaristoa sen verran että ihan kaikki virheet kentällä ei tule nähdyksi.

Toivottavasti nautit bling-tuotteiden valinnasta yhtä paljon kuin me!

Löydät valmistajan sivut ja heidän kaikki tuotteet TÄÄLTÄ

Mikäli löysit sivuilta jotain mitä meillä ei valikoimissa juuri nyt ole niin laita meille viestiä niin lisätään toivomasi tuotteet valikoimiimme. Meidän valikoimiin pääset TÄÄLTÄ

Toimitusaika on varastotilanteesta riippuen yleensä parista arkipäivästä neljään viikkoon.

Lisätiedot

Koko

Shet, Pony, Cob, Full, XFull