Bling Your Horse – All Crystal otsapanta – luxury

All Crystal Luxury -värinen otsapanta

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Kuvaus

Bling Your Horse – All Crystal otsapanta – luxury

Luxury-malliston otsapannat on valmistettu erilaisella systeemillä. Otsapannasta on saatu kestävämpi ja kivet on kiinnitetty tavalla joka estää kivien putoamisen.Kivet on kiinnitetty niitillä joka menee pannasta läpi ja kestää näin kovakouraisemmankin käytön.

Oletko vähemmän varovainen suitsiesi kanssa vai onko hevosesi vähemmän varovainen niiden kanssa?

Silloin on parasta valita Luxury otsapanta. Erityisen tiukan kiinnityksen ansiosta otsapanta soveltuu käytettäväksi mitä tahansa hevosurheilua harjoitellessa.

Bling Your Horse, All Crystal otsapanta – luxuryyn on laitettu kirkkaita suuria kristallikiviä, näin on saatu kaunis vaalea panta joka kestää kovempaakin käyttöä.

Tuotteiden koot löydät TÄÄLTÄ

OTSAPANNAT

Otsapannan nahka on valittu huolella sinua varten. Otsapanta on valmistettu erittäin laadukkaasta nahasta. Nahka on hiottu jotta siitä on saatu mahdollisimman sileää ja pehmeää. Tämä tekee nahasta vähemmän herkkää tahroille ja helpottaa pannan huoltamista.

Ihanteellinen tuote hevosillemme, jotka likaantuvat aina!

Bling otsapannan avulla kaikki huomaavat sinut ja hevosesi, ja loistatte yhdessä!

Erityisen tukevan kiinnityksen ansiosta otsanauha soveltuu käytettäväksi mitä tahansa hevosurheilua harjoitellessa. Olitpa kouluratsastaja, esteratsastaja, valjakko ajaja tai vapaa-ajan ratsastaja.

Koska otsapannat ovat käsintehtyjä,on mahdollista saada useita eri variaatioita ja näin löydät varmasti itselesi ja hevosystävällesi mieluisan vaihtoehdon.

Onko sinulla mustat, ruskeat tai konjakinväriset suitset, tarvitsetko normaalin, pienen vai kaksoislenkin? Kaikki on mahdollista!

Eikö toivomaasi mallia löydy sivuiltamme? Lähetä meille viesti, niin räätälöimme otsapannan sinulle!

KORISTEKIVET

Otsapannay on koristeltu lasimaisilla strasseilla, jotka on kiinnitetty hopeisiin kuppeihin.

Strassit kiinnitetään nahkaan käsin erittäin vahvalla langalla, jotta laatu pysyy korkeana.

Strassit on valmistettu erinomaisesti leikatusta, kiillotetusta ja värillisestä lasista. Erona strassikivien ja swarovskin välillä on se, että swarovski sisältää suhteellisen paljon enemmän lyijyä.

Strassit kimaltelevat myös valtavasti auringossa!

Strassikiviä on saatavana useissa eri väreissä, joten voimme tarjota asiakkaillemme niin monia erilaisia ​ihania ​yhdistelmiä!

Toimitusaika on varastotilanteesta riippuen yleensä parista arkipäivästä kolmeen viikkoon.

Lisätiedot

Koko

Shet, Pony, Cob, Full, XFull

Malli

V (+2€), Wave