Alpinestars Andes v3 Drystar ajohousut

245,00 

Miesten vedenpitävät ajohousut irroitettavalla lämpövuorella.

Kuvaus

Alpinestars Andes v3 Drystar ajohousut. Miesten vedenpitävät ajohousut hyvällä tuuletuksella ja irroitettavalla lämpövuorella.

Housuissa valmiiksi Nucleon flex plus-polvisuojat ja taskut Bio Flex-lonkkasuojille (myydään erikseen).

Kokotaulukko TÄÄLTÄ

Toimitusaika on varastotilanteesta riippuen yleensä parista arkipäivästä kolmeen viikkoon.

Alpinestars

Alpinestars on maailman johtava kilpa-ajovarusteiden ja mp ajovarusteiden valmistaja. He valmistavat kilpa-ajovarusteita ja mp ajovarusteita lähes kaikkiin moottoriurheilu muotoihin. Alpinestars onkin tuttu maailmalla Formula 1:n, Nascar:n, rallin parista. Yhtälailla Alpinestars on näkyvästi mukana eri moottoripyörä luokissa, kuten motocrossissa ja MotoGP-sarjassa mp ajovarusteiden ja mp ajokenkien toimittajana.

Historia

Alpinestars on perustettu Pohjois-Italiassa 1963, pienessä Asolon kaupungissa. Yrityksen perustaja Sante Mazzarolo nimesi yrityksensä ”alpine star” kukan mukaan ja ryhtyi valmistamaan ensimmäisiä nahkaisia mp ajovarusteita Alpinestars-tuotenimen alla. Näihin aikoihin uusi urheilulaji, motocross, oli perustettu ja kasvatti suosiotaan Euroopassa. Herra Mazzorolo näki tässä tilaisuuden ja ryhtyi valmistamaan mp ajosaappaita uuden lajin kuljettajille. Pian Alpinestars valmisti uudenlaisia mp ajosaappaita motocross ja enduro-kuljettajille. Mp ajosaappaiden saavuttaessa suosiotaan, niitä ryhdyttiin viemään myös ulkomaille. Uuden tuotemerkin kehitystyö alkoi välittömästi kuljettajien avustuksella ja 70-luvun alussa Roger de Coster saavuttikin motocrossin maailman mestaruuden Alpinestars:n tuotteilla.

Muotoilu

Alpinestars on alusta lähtien panostanut tuotteiden muotoiluun ja innovatiiviseen kehitykseen. Sante Mazzarolo saavutti useita italialaisia muotoilu- ja tuotepalkintoja yrityksen alkuvuosina. Samalla hän loi Alpinestars:lle maineen alan edellä kävijänä. Muotoilun uudet innovaatio ottivat suuren askeleen eteenpäin kun Alpinestars ryhtyi kehittämään mp ajovarusteita myös ratamoottoripyöräilyyn 70-luvulla. Vuonna 1978 Alpinestars saikin suuren läpilyönnin kun Kenny Roberts voitti ratamoottoripyöräilyn MM-tittelin Alpinestars:n mp ajovarusteiden käyttäjänä.

Laajentuminen ja kehitys

Mp ajovarusteiden ja mp ajosaappaiden kehitystyö jatkui kiihkeästi eteenpäin suosion kasvaessa kilpa- ja siviilikäytössä. 80-luvun puolessa välissä Alpinestars USA avattiin Los Angelesissa, Kaliforniassa. Ratamoottoripyöräilyn parissa tuotekehitystä vietiin jatkuvasti eteenpäin ja 90-luvun lopulla julkaistiin ensimmäiset ”high performance” ajopuvut kilpakäyttöön. Kehitystyössä oli jälleen mukana joukko kilpalujettajia, ensimmäisenä MotoGP kuljettaja Carlos Checa.

90-luvulla Alpinestars ryhtyi kehittämään ajovarusteita myös muihin lajeihin kuin moottoripyöräilyyn. Kehitystyö käynnistyi ajokengistä ja 2000 Alpinestars perusti oman yksikön autourheilun ajovarusteille. Tänä päivänä Alpinestars näkyy lähes kaikissa lajeissa, joissa ajetaan kahdella tai neljällä pyörällä ja välillä vedessäkin.

Lisätiedot

Koko

2XL, 3XL, 4XL, L, M, S, XL

Väri

Black