MP-AJOVARUSTEET

Valikoimastamme löytyy mp ajovarusteita, mp ajosaappaita ja kaikkea muuta mukavaa moottoripyöräilyyn liittyvää. Tarjolla on huippuluokan mp ajovarusteet ranskalaiselta Furyganilta ja Suomessa tutummat mp ajovarusteet ja mp ajosaappaat ja mp ajokengät Alpinestars:lta, Lindstrand:lta ja Halvarssons:lta. Mp ajohanskoja löytyy myös muilta tuotemerkeiltä.

Myymme perusajovarusteiden lisäksi MX-ajovarusteita, kilpa-ajoasuja, mp renkaita, ym. tarvikkeita. Lisää tuotteita löydät osoitteista furygan.com ja duell.eu.

Tarjoamme kaikille Kriha-veteraaneille -20% alennuksen tuotteen normaalihinnoista. Saadaksesi alennuksen lähetä kuva Kriha-kortista sähköpostilla osoitteeseen info@garage151.fi. Lähetämme paluupostilla sinulle alennuskupongin.

Jos tavarantoimittajien valikoimasta löytyy haluamasi tuote niin ilmoita siitä sähköpostitse meille, info@garage.fi. Paluupostissa laitamme sinulle tarjouksen halutusta tuotteesta ja hoidamme homman maaliin yhdessä.

AJOHOUSUT
AJOTAKIT
AJOKENGÄT
KÄSINEET
VEDENPITÄVÄT AJOVARUSTEET
AJOSUOJAT
TARVIKKEET JA LAUKUT
KYPÄRÄT
AJOPUVUT
SADEASUT

Hieman tuotemerkeistä

Furygan

Ranskalainen pitkänlinjan mp ajovarusteiden valmistaja, joka on aloittanut toimintansa jo 1969. Toiminta on alkanut mp ajohanskojen ja muiden lajien nahkakäsineiden valmistuksesta. Toiminta on laajentunut hyvin nopeasti myös kilpailu käyttöön tarkoitettuijen mp ajovarusteiden valmistukseen . Tänä päivänä Furygan on erittäin aktiivisesti mukana Mp ajovarusteillaan eri kilpasarjoissa, kuten  kaikissa Moto GP-luokissa. Furyganin mp ajovarusteissa korostuu turvallisuus, todella korkea laatu ja muotoilu. Heidän näkökulmasta mp ajovarusteiden tulee edustaa ”lifestyle”-ajatusta ja ajovarusteiden tyylikkyytä arkikäytössä. Furygan onkin laatinut hieman laajemman kattauksen naisten mp ajovarusteisiin, jotta kaikki tuotteet eivät olisi mustia nahkatakkeja.

Alpinestars

Maailman johtava mp ajovarusteiden valmistaja ja tuotemerkin näkee myös kaikessa moottoriurheilussa nykypäivänä. Alpinestars:n juuret johtavat motocrossin pariin, josta he ovat lähteneet liikkeelle ajosaapas valmistajana. Suuren suosion myötä tuotevalikoima laajentui nopeasti muihinkin mp ajovarusteisiin, kuten mp ajoahanskoihin ja tietenkin mp ajosaappaisiin katukäyttöön. Laajaa osaamista kisakäyttöön soveltuvista mp ajovarusteista onkin jalostettu laajasti kattava tuotevalikoima arkikäyttöön soveltuvissa mp ajovarusteissa. 

Lindstrands ja Halvarssons

Ruotsalaiset rinnakkaisbrändit mp ajovarustemarkkinassa. Molemmat valmistavat erittäin laadukkaita, turvallisia ja käyttömukavuudeltaan huippuluokan mp ajovarusteita. Heidän mp ajovarusteet on suunniteltu vastaamaan Skandinavian vaativiin ja vaihteleviin olosuhteisiin. Ei ole niin lyhyttä tai pitkää matkaa, etteikö heidän mp ajovarusteilla pärjäisi. IF IT WORKS IN SCANDINAVIA.