Garage151

Tietoa meistä

Keitä me olemme ja mitä me teemme?

Perusajatuksena on löytää hieman vähemmän markkinoituja ja erilaisia tuotemerkkejä Suomen markkinoille. Ratsastustarvikkeet ovat alusta lähtien olleet yrityksen perustamisen lähtökohtana ja ajatuksena. Sydän sykkiikin vahvasti friisiläishevosille ja lännenratsastukseen (paint ja quarter-hevoset), toki kaikki muutkin hevoset ovat lähellä sydäntä mitään rotua väheksymättä. Hevosen ja sen läheisyys on vain aivan valtavan vaikuttava kokemus. 

Elämää on kuitenkin arkityön ja hevosharrastuksen ulkopuolellakin. Toisena tärkeänä osa-alueena on moottoripyöräily. Se vapauden tunne, keskittyminen ja irtaantuminen arjen asioista on palauttava ja rentouttava kokemus. Tähän haluamme tarjota valtavirrasta poikkeavia tuotemerkkejä, laadusta tinkimättä, jotta varusteet eivät ole arjesta irtaantumisen esteenä.

Kaiken taustalla on ”yrittämisen riemu” tehdä jotain erilaista ilman liiallista hampaiden kiristelyä. Haluamme tarjota hyviä tuotteita järkevällä hinnalla ja positiivisella asenteella. Kehittävävä palaute otetaan aina vastaan, turha nillittäminen ja pilku viilaaminen halutaan unohtaa, ”hoidetaan hommat asiallisesti ja ollaan muuten kuin Ellun kanat”.

 

Let’s Get Started

Garage 151? Miksi?

 

No, mistä ihmeestä Garage 151-nimi on yritykselle tullut?

Kuten aikaisemmin on tullut mainittua niin olemme hevosharrastajia ja siihen liittyy erilaisia koneita ja härveleitä. Tähän liittyen tarve on katetulle varastolle/autotallille eli yrityksen logistiikkakeskukselle, toimisto pysyy vielä kotona. Numero 151 tulee aivan puhtaasti yrityksen osoitteesta ja tontista, johon tämä ”logistiikkakeskus” rakennetaan kun tulosta on tullut riittävästi.

Kaiken taustalla on kuitenkin puhtaasti erilaisten asioiden harrastaminen ja siihen liittyvä positiivinen tunne. Jokainen kokee tämän positiivisen tunteen eri tavalla ja me haluaisimme olla mahdollistamassa tämän tunteen syntymistä.

Lopuksi. Kun kaikki yritykset tekevät erilaisia lupauksia niin tehdään mekin. Friisishevoset ja vanhat ja nykyiset rauhanturvaajat tulevat saamaan meiltä erilaisia etuuksia tapauskohtaisesti.